Hinauspäivystys 0207 700 700

Hinauskalustomme

Hinauskalustomme

Hinausautot kevyelle ja raskaalle kalustolle

Hinauskalustossamme on tällä hetkellä kaksi nelivetoista pienempää hinausautoa parkkitalo- ja maastohinauksia varten, näppärä cityhinuri varustettuna hydraulisella pikaharavalla, viisi keskiraskasta liukulavalla ja hydraulisella puomilla varustettua autoa sekä yksi raskas liukulavalla, hydraulisella puomilla ja nosturilla varustettu hinausauto.

Raskasta kalustoa varten autovalikoimiimme kuuluvat  kolmiakselinen 20 ja 30 tonnin vinsseillä sekä väkivahvalla hinauslaitteistolla varustettu hinausauto sekä kolmiakselinen, kaikilla pyörillä vetävä (6x6), suurella nosturilla ja kolmella tehokkaalla vinssillä (10, 15 ja 20 t) varustettu hinausauto. Jälkimmäinen auto pääsee hankaliinkin paikkoihin ja se on valmistettu erityisesti työkoneiden, kuorma-autojen ja bussien hinauksiin.

Järein raskas hinausautomme on 4-akselinen, kolmella vinssillä, 42 tonnin 8 metrin korkeuteen ulottuvalla nostopuomilla ja 4 metrin hinauspuomilla oleva tehopakkaus. Kaikki raskaat hinausautomme soveltuvat myös vaativiin vinssaustöihin.

Yrityksellämme on myös 9 metrin pituisella lavalla ja 15 tonnin kantavuudella varustettu kuljetusauto, jolla liikkuvat niin maanrakennuskoneet, nostimet, veneet, kuin suuret matkailuajoneuvot ja kuorma-autot.

Veneiden nostoissa ja siirroissa,  koneiden lastauksessa, kappaletavaroiden kuljetuksissa ja onnettomuuspaikkojen raivauksissa on apunamme levittäjällä, kauhalla ja tukkikouralla varustettu 4-akselinen lava-auto 56-tonnisella nosturilla joka ulottuu jopa 30 metrin päähän.

Lisäksi palvelemme asiakkaitamme huoltoautolla, jossa on laajat työkaluvalikoimat ja monipuoliset tarvikkeet.

Kysy lisää täyttämällä oheinen yhteydenottolomake!

Kaikki hinaus- ja huoltoautomme ovat varustettuja hyvillä työkaluilla, apuvirran antomahdollisuudella sekä ovien aukaisuun tarvittavilla välineillä.

Yhteydenottolomake