Hinausauto Turku ja lähialueet – myös hankaliin eritystilanteisiin

Meidän hinauskalustoomme kuuluu monipuolinen valikoima ajoneuvoja kaikenlaisiin tarpeisiin – alkaen kätevistä pienistä hinausautoista, jotka sopivat mainiosti parkkitalo- ja maastohinauksiin, aina erikoisvarusteltuihin raskaisiin hinaus- ja kuljetusautoihin.

Valikoimassamme on:

 • Kolme pientä hinausautoa parkkitalo- ja maastohinauksia varten.
 • Kuusi keskiraskasta hinausautoa liukulavalla ja hydraulisella puomilla varustettuna.
 • Yksi koneenkuljetusauto loivalla hydraulisella rampilla ja vinssillä.
 • Raskaan kaluston hinausautoja, joihin kuuluu neljä erityyppistä autoa, mukaan lukien telivetoinen ja 6×6-vetoinen ajoneuvot, varustettuna monipuolisilla vinssillä ja nostopuomeilla.

Lisäksi tarjoamme:

 • Erityisen 4-akselisen lava-auton 56 tonnin nosturilla, joka soveltuu nostotöihin, kappaletavara- ja venekuljetuksiin sekä vahinkopaikkojen raivaustöihin.
 • Hyvin varustetun huoltoauton erilaisiin huolto- ja tukitehtäviin.
 • 4×4 MB Unimogin rajuimpiin maastohinauksiin ja vinssaustöihin, 30-tonnin vinssillä ja tukijaloilla varustettuna.

Kaikki kalustomme on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa, turvallista ja tehokasta palvelua erilaisissa olosuhteissa ja tarpeissa.

IMG-20230710-WA0009

Kevyen kaluston hinausautot

Meiltä löydät kattavat hinauspalvelut kaikille pienille ajoneuvoille, kuten henkilöautoille, pakettiautoille, moottoripyörille, mopoautoille ja pienille koneille. Tarjoamme luotettavan ratkaisun, kun tarvitset apua tiellä.

Hinauskalustomme käsittää:

 • Kaksi nelivetohinausautoa, jotka soveltuvat erinomaisesti parkkitalojen ahtaisiin tiloihin ja maastohinauksiin. Nämä pienemmät hinausautot ovat valmiina auttamaan, kun tila on rajoitettu tai tarvitaan erikoisosaamista.
 • Cityhinuri, joka on varustettu hydraulisella pikaharavalla. Tämä hinuri on ihanteellinen kaupunkiympäristöön, tarjoten nopeaa ja tehokasta apua pienempien ajoneuvojen hinauksissa.
 • Kuusi keskiraskasta hinausautoa, jotka on varustettu liukulavalla ja hydraulisella puomilla. Nämä autot tarjoavat joustavuutta ja tehokkuutta monenlaisissa hinaustehtävissä.
 • Yksi raskas lava-auto, joka on suunniteltu erityisesti työkoneiden ja suurempien kuorma-autojen kuljetuksiin. Kun tarvitaan lisää voimaa ja kapasiteettia, tämä auto on valmiina palvelukseesi.

Palvelemme monipuolisesti erilaisissa hinaustarpeissa, olipa kyseessä sitten pieni moottoripyörä tai suurempi työkone. Olemme täällä auttamassa sinua hankalissakin tilanteissa.

20230801_171301

Raskaan kaluston hinausautot

Tarjoamme erikoistuneita hinauspalveluita suurille ajoneuvoille, kuten kuorma-autoille, rekoille, busseille ja työkoneille. Palvelumme kattaa myös onnettomuuspaikkojen nopeat ja tehokkaat raivaukset.

Meiltä löytyy laaja valikoima hinausautoja, jotka on suunniteltu vastaamaan raskaan kaluston tarpeita:

 • Kaksi kolmiakselista hinausautoa, jotka on varustettu 20 ja 30 tonnin vinsseillä ja tehokkailla hinauslaitteistoilla. Nämä autot selviävät vaativistakin hinaustehtävistä.
 • Erityinen kolmiakselinen hinausauto, jossa on 6×6-veto, suuri nosturi ja kolme tehokasta vinssiä (10, 15 ja 20 tonnia). Tämä auto on ihanteellinen haastaviin olosuhteisiin ja raskaiden työkoneiden, kuorma-autojen sekä bussien hinaukseen.

Lisäksi tarjoamme:

 • Järeän neljäakselisen hinausauton, joka on varustettu kolmella vinssillä, 42 tonnin nostokykyisellä, 8 metrin korkeuteen yltävällä nostopuomilla sekä 4 metrin hinauspuomilla. Tämä tehopakkaus on suunniteltu selviytymään erityisen vaativista hinaus- ja vinssaustehtävistä.

Kaikki hinausautomme on suunniteltu turvallisuutta ja tehokkuutta silmällä pitäen, jotta voimme tarjota luotettavaa palvelua kaikissa tilanteissa.