Hinausauto Turku ja lähialueet – myös hankaliin eritystilanteisiin

Hinauskalustossamme on tällä hetkellä kolme pienempää hinausautoa parkkitalo- ja maastohinauksia varten, kuusi keskiraskasta liukulavalla ja hydraulisella puomilla varustettua autoa ja yksi loivalla hydraulisella rampilla ja vinssillä varustettu koneenkuljetusauto. Raskaisiin hinaustöihin löytyy kolme erityyppistä autoa: 4-akselinen telivetoinen 3:lla vinssillä ja ylänostopuomilla varustettu auto, 3-akselinen 6×6 –vetoinen, 3:lla vinssillä ja nosturilla varustettu raskas maastohinuri,  sekä 3-akselinen 15 ja 30 tonnin vinsseillä varustettu auto. Raskaisiin nostotöihin, kappaletavara- ja venekuljetuksia varten meillä on 4-akselinen lava-auto 56 tonnin nosturilla, asianmukaisilla levittimillä, leveillä nostoliinoilla  ja 12-metriin asti jatkettavalla venelavetilla. Näiden lisäksi palvelemme asiakkaita hyvin varustetulla huoltoautolla.

{ truck.image.alt ? truck.image.alt : truck.image.title }}

Kevyen kaluston hinausauto

Soveltuu henkilöautoille, pakettiautoille, moottoripyörille, mopoautoille, koneille ja kaikille pienille ajoneuvoille.

Hinauskalustossamme on tällä hetkellä kaksi nelivetoista pienempää hinausautoa parkkitalo- ja maastohinauksia varten, näppärä cityhinuri varustettuna hydraulisella pikaharavalla, viisi keskiraskasta liukulavalla ja hydraulisella puomilla varustettua autoa sekä yksi raskas liukulavalla, hydraulisella puomilla ja nosturilla varustettu hinausauto.

{ truck.image.alt ? truck.image.alt : truck.image.title }}

Raskaan kaluston hinausauto

Soveltuu erityisesti kuorma-autojen, rekkojen, bussien ja työnkoneiden hinauksiin sekä onnettomuuspaikkojen raivauksiin.

Raskasta kalustoa varten autovalikoimiimme kuuluvat kolmiakselinen 20 ja 30 tonnin vinsseillä sekä väkivahvalla hinauslaitteistolla varustettu hinausauto sekä kolmiakselinen, kaikilla pyörillä vetävä (6×6), suurella nosturilla ja kolmella tehokkaalla vinssillä (10, 15 ja 20 t) varustettu hinausauto. Jälkimmäinen auto pääsee hankaliinkin paikkoihin ja se on valmistettu erityisesti työkoneiden, kuorma-autojen ja bussien hinauksiin.

Järein raskas hinausautomme on 4-akselinen, kolmella vinssillä, 42 tonnin 8 metrin korkeuteen ulottuvalla nostopuomilla ja 4 metrin hinauspuomilla oleva tehopakkaus. Kaikki raskaat hinausautomme soveltuvat myös vaativiin vinssaustöihin.