Varsinais-Suomessa ja kaikkialla maassa

Konekuljetukset

Järeidenkin laitteiden kuljetukseen sopiva kalustomme mahdollistaa erilaisten työkoneiden kuljetukset, kuorma-autojen ja traktoreiden siirrot aina 15 000 kg asti.

Työkoneiden kuljetukset jopa 15 000 kg asti

Suoritamme myös erilaisten työkoneiden siirrot. Järeidenkin laitteiden kuljetukseen sopiva kalustomme mahdollistaa erilaisten työkoneiden kuljetukset, kuorma-autojen ja traktoreiden siirrot aina 15 000 kg asti. Lavalla voidaan turvallisesti kuljettaa myös suuret matkailuautot ja -vaunut. Rakennusnostimien ja maatalouskoneiden siirto on kalustollamme sujuvaa ja turvallista. Kuljetettavan koneen, veneen tai auton pituus voi olla jopa 9m. Tilaa tarvitsemasi konekuljetus helposti oheisella lomakkeella tai soita numeroon 0207 700 707

Palvelua nopeasti ja joustavasti

Olemme tunnettuja nopeasta, turvallisesta ja joustavasta palvelusta. Asiakkaamme voivat aina luottaa siihen, että soittamalla meille, kuljetus järjestyy ongelmitta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on kokenutta, joten kuljetukset onnistuvat luotettavasti pikaisellakin aikataululla. Kalustollamme on mahdollista kuljettaa myös epäkuntoisia koneita. Lastaus onnistuu tarvittaessa vinssin tai järeän 56 tonnisen nosturin avustuksella.

Kuljetukset Varsinais-Suomen seudulla ja muualla Suomessa

Pääasiallisin toiminta-alueemme on Varsinais-Suomen alue: Turku, Kaarina, Taivassalo, Kustavi, Vehmaa, Mynämäki, Lieto, Littoinen, Masku, Naantali, Nousiainen, Paattinen, Parainen, Piikkiö, Pöytyä, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Tarvasjoki ja Vahto.

Palvelemme asiakkaitamme myös Ahvenanmaan saaristossa! Voimme halutessanne kuljettaa veneet, työkoneet ja -laitteet minne tahansa, tai mistä tahansa. Ota yhteyttä, niin hoidetaan kuljetusongelmasi kuntoon.

Tilaa numerosta 0207 700 707 tai alla olevaa verkkolomaketta käyttäen:

    Ota yhteyttä