Luotettava konekuljetus Turun Hinauspalvelulta

Työkoneiden kuljetukset jopa 15 000 kg asti

Turun Hinauspalvelun palveluihin lukeutuu myös monipuolinen konekuljetus. Järeidenkin laitteiden kuljetukseen sopiva kalustomme mahdollistaa erilaisten työkoneiden kuljetukset, nostimien ja traktoreiden siirrot sekä trailerilla olevien veneiden kuljetukset lavalla aina 15 000 kg asti. Lavalla voidaan turvallisesti kuljettaa myös suuret matkailuautot ja -vaunut. Rakennusnostimien ja maatalouskoneiden siirto on kalustollamme sujuvaa ja turvallista. Kuljetettavan koneen tai auton pituus voi olla jopa 9m. Tilaa tarvitsemasi konekuljetus helposti oheisella lomakkeella tai soita numeroon 0207 700 707.

Palvelua nopeasti & joustavasti

Meidät tunnetaan nopeasta, tehokkaasta ja joustavasta palvelusta. Asiakkaamme voivat aina luottaa siihen, että soittamalla meille, konekuljetus järjestyy ongelmitta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on tottunut reagoimaan nopeasti yllättäviinkin tilanteisiin, joten työkoneiden kuljetukset onnistuvat luotettavasti pikaisellakin aikataululla. Kalustollamme on mahdollista kuljettaa myös epäkuntoisia koneita. Lastaus onnistuu myös vinssin avustuksella.

Työkoneiden kuljetus Varsinais-Suomen seudulla ja muualla Suomessa

Pääasiallisin toiminta-alueemme on Varsinais-Suomen alue. Kysy meiltä luotettava konekuljetus seuraavissa kunnissa: Turku, Kaarina, Taivassalo, Kustavi, Vehmaa, Mynämäki, Lieto, Littoinen, Masku, Naantali, Nousiainen, Paattinen, Parainen, Piikkiö, Pöytyä, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Tarvasjoki ja Vahto.

Palvelemme asiakkaitamme myös Ahvenanmaan saaristossa!  Voimme halutessanne kuljettaa työkoneet ja -laitteet minne tahansa, tai mistä tahansa. Ota yhteyttä, niin hoidetaan kuljetusongelmasi kuntoon.