Bärgningstjänst – hjälp på 15-30 minuter

Bärgningstjänst snabbt och enkelt. Ring bärgningstjänstens proffs för bästa råd. Vi har fått beröm av ystävällinen ja tehokas

Pålitlig Falck bärningservice professional

Så här begär du snabbt bärgningstjänstens

Det är enkelt att beställa Bärgningstjänstens. Turun Hinauspalvelu har jour 24 timmar om dygnet på 0207 700 700 eller gör en digital beställning.

Du kommer att få hjälp av en bärgningspecialist. Vi kommer att fråga dig enkla saker för att hjälpa dig veta vilken typ av hjälp som är bäst för dig. Att reparera ditt fordon på vägen kan hjälpa dig att fortsätta resan och undvika ett verkstadsbesök.

Det tar ungefär 15-30 minuter för en bärgningsbil eller vägservicebil att anlända till området . Du kan följa ditt ärende i realtid och se när hjälpen kommer eller när fordonet har tagits till en verkstad.

 

 

 

 

Bärgningstjänstens pris

Jag har en försäkring

Försäkringar ersätter ofta bärgningstjänstens utan självrisk eller bonusförlust. Ring 0207 700 700 och vi kan kolla försäkringens innehåll.

Jag betalar själv (från 101 €)

Bärgningstjänstens pris i från 101 euro. Spara tiotals euro genom att välja en tid utanför rusningstid. Kolla bärgningstjänstens pris eller ring 0207 700 700

Tag kontakt
Ring 0207 700 700 eller gör beställning på nätet. Vi hjälper gärna, att fråga kostar ingenting.
Tidtabell
Du får en tidsuppskattning av chauffören och kan följa med beställningen.
Snabb hjälp
Du kan vänta vid bilen eller fortsätta med t.ex taxi. Vi ger gärna råd.
Bästä betjäningen
Ditt fordon repareras på plats eller förs till en verkstad. Vi känner bra till verkstäder.

Jag har försäkring, hur går jag till väga?

Bärgning av fordonet till närmaste verkstad eller reparation vid vägkanten kan vara helt avgiftsfri. Du behöver inte betala något, vi fakturerar ditt försäkringsbolag direkt. Ring Turun Hinauspalvelu 24h på numret 0207 700 700 så kan vi granska din försäkring.

För alla försäkringsbolags kunder

Bärgningstjänst för alla fordon

Area of service

Åbo