Hinauspäivystys 0207 700 700

Mitä vakuutus korvaa?

Mitä vakuutus korvaa?

Vapaaehtoiseen autovakuutukseen sisältyvä autopalveluvakuutus tai niin sanottu hinausvakuutus korvaa hinauksen lähimmälle sopivalle korjaamolle ilman omavastuuta tai bonusmenetystä, kun kyseessä on esimerkiksi tekninen vika, ojaanajo tai kolari. Useimmiten autopalveluvakuutus korvaa myös paikan päällä tapahtuvat korjaustyöt enintään hinauskustannusten verran.

Palo- ja varkausvakuutus korvaa ajoneuvoon kohdistuneen varkauden tai varkauden yrityksen sekä palovahingon johdosta tarvittavan hinauksen.

Liikennevahingoissa kärsineen osapuolen hinauksen maksaa syyllisen vakuutus. Jos hinauksen maksaa vakuutus, me Turun Hinauspalvelussa laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä.

ALV-vähennyskelpoisten ajoneuvojen (taksien, yritysten pakettiautojen ynnä muiden vastaavien) hinauksen ALV-osuuden maksaa ensin ajoneuvon haltija, joka ALV-tilityksensä yhteydessä saa vähentää maksamansa summan maksustaan.

Mikäli sinulla ei ole hinausta korvaavaa vakuutusta, pyydä tarjous - hintamme ovat varmasti kilpailukykyiset! Soita meille 0207 700 700 tai lähetä kysely viereisellä lomakkeella.

Huomioithan, että tehtyäsi tilauksen ja hinausauton lähdettyä liikkeelle, olet velvollinen maksamaan minimissään hinaustilauksen ajankohtaa vastaavan taajamamaksun, vaikka peruutat avustuspyynnön.

Olemme vakuuttaneet kuljetettavat ajoneuvot.

Yhteydenottolomake