Hinauspäivystys 0207 700 700

Hinauspalvelu Turku

Hinauspalvelu Turku

Hinauspalvelut ja tiepalvelut Turun Hinauspalvelusta

Olemme osa pohjoismaista Falck Hinaus- ja tiepalveluketjua. Vastaamme useimpien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien matkahätäpalvelujen tuottamisesta Turun alueella. Kun tarvitset hinaus- tai tiepalveluja Turussa tai muualla Varsinais-Suomessa, soita 0207 700 700 tai täytä oheinen yhteydenottolomake.

Toimialueemme on koko Varsinais-Suomi: Turku, Kaarina, Taivassalo, Kustavi, Vehmaa, Mynämäki, Lieto, Littoinen, Masku, Naantali, Nousiainen, Paattinen, Parainen, Piikkiö, Pöytyä, Raisio, Rusko, Rymättylä, Sauvo, Tarvasjoki ja Vahto. Palvelemme asiakkaitamme myös Ahvenanmaan saaristossa saakka.

Hinausautomme ovat lähtövalmiina ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Olipa ongelmana parkkihalliin jäänyt henkilöauto tai ojaan lipsahtanut kuorma-auto – ammattitaitoinen henkilökuntamme ja monipuolinen kalustomme auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kuljetamme moottoripyörät, henkilö-, paketti- ja kuorma-autot, bussit sekä työkoneet. Suoritamme vinssaukset ja tielle nostot – tarvittaessa myös nosturilla.

Tutustu tästä huolto- ja hinausautoihimme »

Ongelmia tien päällä - kutsu meidät avuksi

Tulemme auttamaan, mikäli matkasi keskeytyy esimerkiksi teknisten ongelmien takia. Annamme apuvirtaa, aukaisemme ovet avainten jäätyä sisälle autoon sekä hoidamme renkaan vaihdon. Tarvittaessa suoritamme myös pienempiä korjauksia tien päällä.

Varastossamme on yleisimmät akkumallit, joten vanhan akkusi pettäessä voimme monesti auttaa sinua myös virka-ajan ulkopuolella. Mahdollisuuksiemme mukaan suoritamme renkaiden hätäkorjauksia ja renkaiden vaihtotöitä - myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Autamme myös, jos olet vahingossa tankannut väärää polttoainetta. Pystymme usein tyhjentämään polttoainesäiliön - joskus jopa huoltamon pihalla, jolloin harmittava haaveri ei tule kohtuuttoman kalliiksi ja pääset nopeasti jatkamaan matkaasi.

Lue lisää tiepalveluistamme »

Laskutamme suoraan vakuutusyhtiöitä

Laskun yhteydessä toimitamme vakuutusyhtiölle tapahtumaraportin, joka yleensä riittää teknisen vian takia suoritetuissa avunannoissa. Kasko- ja liikennevahingoissa vakuutusyhtiöt edellyttävät erillisen vahinkoilmoituksen tekemistä. Varkaus- ja ilkivaltavahingoissa edellytetään vahinkoilmoituksen lisäksi kopiota rikosilmoituksesta. Tutustu myös Mitä vakuutus korvaa -välilehteemme.

Jos sinulla ei ole hinauksen korvaavaa vakuutusta, voit suorittaa maksun meille käteisellä, sekä myös pankki- tai luottokorteilla. Tietyin edellytyksin voimme myös laskuttaa työn.

Lisätietoa maksutavoista »

Hinaus edullisesti Turussa ja lähikunnissa

Hälytysluonteisissa avustustehtävissä veloituksemme on arkisin 7-16 150 €, sis. alv (max 30 jkm) ja muina aikoina 280 € sis. alv (max 30 jkm). Mikäli joudut maksamaan hinauksen  itse, kysy tarjoustamme. Varsinkin, jos hinauksellasi ei ole akuutti kiire, saat varmasti edullisen tarjouksen. Vaivattomimmin kysyt hintaamme oheisella yhteydenottolomakkeella, tai tilaat ja maksat hinauksen etukäteen:  https://www.huomisenhinauspalvelu.fi

Yhteydenottolomake

Päivystys 24/7

Päivystämme ympäri vuorokauden numerossa 0207 700 700

Verkostomme tuottaa hinaus- ja assistancepalveluja kaikkialla Suomessa. Valtakunnallinen hinaustilauskeskus palvelee 24h vuoden jokaisena päivänä numerossa 0100 2400 (1,98 €/min pvm). Koko maan kattava laatukoulutettujen hinausammattilaisten verkosto takaa nopeimman ja lähimmän avun paikalle - missä sitten oletkin.

Hinausverkostossamme toimii noin 50 itsenäistä ja ammattitaitoista hinausliikettä ympäri Suomen yhteensä noin 200:n hinaus- ja tiepalveluauton voimin. Tehokkaan verkoston kautta syntyvät hyvä paikallistuntemus ja yrittäjähenkisyys ovatkin vahvuuksiamme.

Kuljetamme myös työkoneita ja teemme erilaisia vinssaustöitä. Vetotehoa vinsseistämme löytyy varmasti riittävästi. Suoritamme myös ADR-ajoluvan vaativat kuljetukset.