Hinauskalustomme

Hinausautot kevyelle ja raskaalle kalustolle

Hinauskalustossamme on tällä hetkellä kaksi nelivetoista pienempää hinausautoa parkkitalo- ja maastohinauksia varten, näppärä cityhinuri varustettuna hydraulisella pikaharavalla, viisi keskiraskasta liukulavalla ja hydraulisella puomilla varustettua autoa sekä yksi raskas liukulavalla, hydraulisella puomilla ja nosturilla varustettu hinausauto.

Raskasta kalustoa varten autovalikoimiimme kuuluvat järeä kolmiakselinen 20 ja 30 tonnin vinsseillä sekä väkivahvalla hinauslaitteistolla varustettu hinausauto sekä kolmiakselinen, kaikilla pyörillä vetävä (6x6), suurella nosturilla ja kolmella tehokkaalla vinssillä (10, 15 ja 20 t) varustettu hinausauto. Jälkimmäinen auto pääsee hankaliinkin paikkoihin ja se on valmistettu erityisesti työkoneiden, kuorma-autojen ja bussien hinauksiin. Molemmat raskaat hinausautomme soveltuvat myös vaativiin vinssaustöihin.

Lisäksi palvelemme asiakkaitamme huoltoautolla, jossa on laajat työkaluvalikoimat ja monipuoliset tarvikkeet. 

Kysy lisää täyttämällä oheinen yhteydenottolomake

Kaikki hinaus- ja huoltoautomme ovat varustettuja hyvillä työkaluilla, apuvirran antomahdollisuudella sekä ovien aukaisuun tarvittavilla välineillä.